学院新闻您当前的位置: 首页 -> 新闻中心 -> 学院新闻 -> 正文

外国语学院党总支学生党支部举办十九大主题研讨会

作者: | 时间:2017-11-01 | 点击:

2017年10月31日下午在乐育C108,外国语学院党总支学生党支部举行了十九大主题研讨会。此次研讨会活动主要围绕党的十九大主题展开,旨在提高大学生党员、入党积极分子及申请人的先进思想意识以及行动意识。

研讨会紧紧围绕“大学生党员如何在实现中国梦的伟大实践中放飞青春梦想?”和“在即将开展的‘不忘初心、牢记使命’主题教育中,大学生党员应如何积极作为?”两个主题展开。同学们充分讨论,积极发言,纷纷表达出对以上两个问题的看法。同学们从本专业知识出发,讲述作为一位党员,在学好文化知识的基础上,更是要深知身上不仅肩负着实现中华民族伟大复兴的责任,更是承担着传播中华文化,使中华文化走向世界的重担。

最后辅导员刘金哲老师寄语同学们,希望大家可以认真学习党的十九大报告全文,牢记使命,积极作为,争做榜样。

Seminar by Student Party Branch on Learning the Spirit of “19th National Congress”

Seminar on learning “the 19th National Congress of CPC”was held by the student Party Branch on the afternoon of October 31, 2017 in the room  C108 of Liyun Building. The seminar launched mainly around the theme of 19th National Congress of Communist Party of China, aiming to enhance the advanced ideology and behavioral intentions of the undergraduate party members, probationary members,party activiitists and party applicants.

The seminar was around 2 points: one is “How can undergraduate party members fulfill the youth dream under the background of realizing China Dream”, and the other is about “What kind of vigorous action should the undergraduate students take” in the themed activity “ Remaining true to the original aspiration and keeping mission firmly in mind”. The students had a heated discussion and interpreted their understanding of the two above-mentioned points. They proposed that the young students should be well-informed in their professional field, take the responsibility of the national rejuvenation and most importantly, promote Chinese culture to the world.

Student counselor Liu Jinzhe commanded all students to keep the spirit of 19th National Congress in mind, practice and behave as models.

下一篇:喜迎十九大,学习在路上 上一篇:英语角之学习英语的方法

地址:广东省珠海市唐家湾金凤路北京师范大学珠海分校外国语学院    邮编:519087   E-mail:wyxy@bnuz.edu.cn
学院招生咨询电话:0086-756-6126560    招生邮箱:wyxy@bnuz.edu.cn
电话:0086-756-6126560    传真:0086-756-6126861